Як швидко вилікувати застуду ефективні поради

Передрук, копіювання, відтворення або інше використання матеріалів, що містять посилання на агентство “Українськi Новини” й “Українська Фото Група”, заборонено. Після проведення досліджень, щодо впливу на організм людини вакцин Pfizer, Moderna і AstraZeneca – спеціалісти зробили неприємні висновки. Адже серед щеплених людей зʼявились такі хвороби як часті неврози, гіпертонія, аритмія, особливо, зросла частота тромбозів. Однак, рішення раптово припинити вживання опіоїдів може бути доволі небезпечним і має серйозні ризики для здоров’я людини. Середній вік учасників цього дослідження — 44 роки, як і більшості молодого населення працездатного віку. Лише 18% з них було госпіталізовано з COVID-19, а отже, ураження органів може відбуватися навіть у разі легкої форми захворювання.

Новини про лікування COVID-19

Про це у відеозвернені повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Затверджено єдиний державний протокол лікування для хворих на COVID-19. Своєю чергою лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський наголосив, що позитивний настрій, рясне пиття і свіже повітря – важливі передумови для одужання хворих з коронавірусому рідних стінах.

Коли в Україні очікується пік захворюваності на COVID-19: відповідь головного санлікаря

Про це розповів очільник МОЗ Максим Степанов під час брифінгу 7 жовтня. НВ володіє ексклюзивним правом на переклад і публікацію колонок The Conversation. Повна антикоагуляція еноксипарином 1мг/кг підшкірно кожні 12 годин (корекція дози при ШКФ менше 30 мл/хв) та використання Гепарину при ШКФ менше 15 мл/хв. Абревіатура скорочено вміщає усю суть протоколу – використання в/в Метилпреднізолону, в/в Аскорбінової к-ти (віт. С), Тіаміну, низькомолекулярних Гепаринів та плюс статини, цинк, фамотидин, мелатонін та магнезія. Що цікаво, в протоколі не рекомендовано використовувати глюкокортикостероїди при легкому перебігу. ВООЗ оголосила пандемію коронавірусу та присвоїла йому офіційну назву — Covid-19.

Вірус не циркулює у повітрі, а передається від людини до людини

Історія Пола дивовижна не тільки тим, що він переміг гострий мієлогенний лейкоз і ВІЛ, а й методом, який допоміг йому в цьому. Він отримав стовбурові клітини від донора з рідкісним генетичним дефектом, відомим як мутація CCR5 Delta 32, яка робить клітини непереможними в боротьбі з ВІЛ. Пол жив із ВІЛ понад три десятиліття, тож його одужання стало незвичним маяком надії для багатьох людей, які продовжують боротьбу із захворюванням уже тривалий час. Як повідомляє Суспільне, про це заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Очільник МОЗ додав, що ситуація нині нагадує доковідні часи, коли пік захворюваності припадав на середину листопада та середину лютого. У чотирьох регіонах вже перевищено епідеміологічний поріг. Цей матеріал має винятково загальноінформаційний характер і не може бути основою для встановлення діагнозу або медичних висновків.

Нових випадків щодня, серед них були кілька сотень важких пацієнтів, і не менше 100 – летальних випадків. Як правильно лікуватися та харчуватися, якщо все ж таки захворів? Про це все в ефірі радіо “Культура” розповідають фахівці в рамках проєкту “Вся правда про COVID”. Заразитись можуть люди будь-якого віку, тому всі мають дотримуватись заходів захисту від вірусу.

МОЗ України закупило та отримало як гуманітарну допомогу десятки тисяч доз різних противірусних засобів. Згідно з наказом МОЗ № 2350, їх мають забезпечити безоплатно https://www.0642.ua/list/430593 в лікарнях і тоді, коли таке застосування виправдано. Нагадаємо, що рівень захворюваності на COVID-19 у середині січня становив від 13 до 22 тис.