Поштовий маркет Інтернет-магазин Укрпошти

У багатьох користувачів сторінка не завантажується. Вартість аркуша (три марки та три купони) становитиме 69 грн і 4,5 долара відповідно. У разі цитування обов’язкове пряме посилання на відповідні матеріали. Знайшли помилку в тексті – виділіть її та натисніть кнопку «Повідомити http://www.72plm.com/1324 про помилку». На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні у 2022 році. Тому Укрпошта вирішила випустити нову поштову марку, яка, крім того, є благодійною.

  • Окрім марок у продаж вийде тематичний конверт та листівка, а наклад цієї колекції складе 3 мільйони примірників.
  • Сьогодні, 28 червня, в Україні одразу дві знаменні події – річниця Дня Конституції та вихід нової поштової марки “Українська мрія”, яка символізує незламність нашої держави.
  • В “Укрпошті” заявили, що розпродали усі поштові марки “Русскій воєнний корабль, іді … !”.
  • Для цього достатньо натиснути відповідну кнопку поруч з товаром.
  • Номінал марки – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України).

“Укрпошта” 23 травня випустила нову воєнну марку “Русскій воєнний корабль… ВСЬО”. На неї одразу виник ажіотаж, а перед відділеннями пошти вишикувались величезні черги. Німеччина передасть Україні 14 наземних безпілотників THeMIS. Імовірно, 7 таких транспортних засобів прибудуть до України до кінця цього року, вони призначені для евакуації поранених. Інші очікуються у 2023 році — їх будуть використовувати для очищення доріг. Нагадаємо, попередні спроби продажу марки «Корабель НА» в інтернет-магазинах виявилися невдалими через великий наплив бажаючих їх придбати. Тираж нової поштової марки – 1,5 млн примірників або 250 тис.

“Якщо в 2000-х бізнес мав за честь не віддавати кредити, то зараз – з точністю до навпаки”, – Євген Заіграєв, Приватбанк

Купити можна до 2 листів марок та до 5 конвертів. Офіційний мерч з ілюстрацією продають в необмеженій кількості. Закінчується продаж марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Нехай цей випуск надихне чимало людей мріяти сміливіше й щиро вірити у здійснення найзаповітнішого — нашої Перемоги”, – наголосили в Укрпошті.

Поштову марку «Руський воєнний корабль ВСЬО» можна купити як у відділеннях, так і в інтернеті. За словами Смілянського, продаж марок у поштових відділеннях закінчиться 10 червня, але є 2 групи клієнтів, які раніше не могли їх придбати – сільське населення та представники діаспори за кордоном. В “Укрпошті” заявили, що розпродали усі поштові марки “Русскій воєнний корабль, іді … !”. Українці стояли у довгих чергах, щоб купити марку. Набори з погашенням «Перший день» можна також замовити онлайн. Для тих, хто придбає філателістичний онлайн-абонемент, марки й конверти зі штемпелем Першого дня гарантовані.

купити марку укрпошти онлайн

Номінал марки – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України). Великий попит на марки “Укрпошти” з воєнної тематики в Україні триває. Для когось це пам’ять про спротив українців у час війни, а хтось намагається заробити на перепродажі. Марку надрукували накладом у 5 мільйонів примірників. Серед них 3 мільйони — з номіналом М (еквівалент 18 грн) для оплати поштових відправлень всередині країни. Ще 2 млн — із номіналом W (еквівалент 1,5 долара), призначений для оплати міжнародної поштової кореспонденції. Зібрані кошти пожертвують на закупівлю машини для розмінування через фандрейзингову платформу UNITED24, а також на підтримку притулків для тварин через KSE Foundation.

Укрпошта випустить марку, присвячену Kalush Orchestra

Знайшли помилку в тексті – виділіть її та натисніть Ctrl+Enter. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області. На екрані ви побачите сторінку Оформлення замовлення. У пресслужбі компанії заявили, що 2022 став для нашої країни роком тривожних ночей та болісних втрат, роком запеклої боротьби та сміливості. Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень. Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Придбати її можна як у відділеннях поштового оператора, так і на Rozetka і Prom.ua. Так, ціна марки “Херсон – це Україна” в “Укрпошті” у день продажу становила 12 гривень. Але вже тоді на виході з Головпоштамту юрмилися люди, яким не вистачило марок, і вони пропонували за неї в рази, а то й десятки разів більші кошти, ніж її номінальна вартість.