Тепловизоры купить тепловизор для охоты в интернет магазине Control ua Цена, Обзоры и Отзывы

Бінокль займає мало місця, але не ефективний в дощову або снігову погоду. У свою чергу габаритні моделі відрізняються наявністю екрану. Тепловізор – надточний оптичний прилад, що перетворює невидиме температурне випромінювання істот і предметів в зображення на дисплеї приладу. Сучасні тепловізійні системи створені на основі датчика мікроболометр, він є ядром приладу. Військовий тепловізор повинен відповідати жорстким вимогам стандартів якості та безпеки. Бажано придбати моделі з великою дистанцією виявлення, всепогодним корпусом і тривалим часом автономної роботи. Функції запису відео та передача даних Wi-Fi будуть великим плюсом.

В темряві вкрай складно розпізнати силует тварини або напарника. Інженеру вкрай складно неозброєним оком визначити місця витоків тепла з фасаду будівлі або металевих труб. На допомогу приходить тепловізор, який видасть докладну теплову інформацію. Введіть адресу електронної пошти, яку ви вказали під час реєстрації.

Дальність виявлення — це максимальна дистанція в метрах (або км), на якій можливе виявлення теплового випромінювання. Об’єктив тепловізора безпосередньо впливає на цей параметр. Об’єктиви з мінімальним кутом огляду (5-7) забезпечують максимальну дальність. Чим ширший кут огляду, тим нижчий показник дальності. З метою підвищення універсальності, виробники пропонують змінну оптику з різними кутами огляду. Якщо говорити про конкретні цифри, то для полювання на дрібну дичину вам буде достатньо — 200 м, а для великої здобичі — 800 м. Тепловізор не здатний розпізнавати теплове випромінювання об’єктів, що знаходяться за стінами та суцільними перешкодами.

придбати тепловізор

Полегшені моделі допускають кріплення на шолом та використовуються як тактичні. Сучасні тепловізори відносяться до безконтактного професійного обладнання, застосування якого стає максимально широким. Досить компактний, водонепроникний корпус найчастіше виконаний з полімеру, стійкий до ударів та механічних пошкоджень. Конструкція зазвичай з дисплеєм, де висвічується кольорова картинка (кожен колір означає конкретний рівень температури), і планкою для кріплення додаткових аксесуарів. Основу складає приймач інфрачервоних випромінювань, що відповідає за трансформацію сигналу у графічне зображення.

У нашому каталозі є девайси, які можна використовувати з будь-яким мисливським озброєнням, в тому числі з гладкоствольним. Матриця з роздільною здатністю 384х288, 640х480 пікселів, що забезпечує відмінну https://chasdiy.org/health/spetsialisty-vidpovily-chomu-vazhlyvo-naistysia-pro-zapas-svizhymy-vitaminamy.html деталізацію картинки. Провести повернення квадрокоптерів можливе протягом 14 днів тільки за умови, якщо пристрій не було активовано. Тепловізійні окуляри призначені для носіння на оголов’ї.

Цены на тепловизоры для военных

У середньому можна довести показник кратності до 20-х. На мінімальній кратності забезпечується широке поле зору та відображення реальних розмірів мети. Цей параметр відображає сектор, у якому відбувається спостереження.

Тепловізор Pulsar Helion 2 XQ50F

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача. Камери FLIR E76 E86 та E96 сумісні з усіма нашими змінними об’єктивами AutoCal. Камера автоматично розпізнає приєднання нового об’єктива та запускає майстер.

Перед покупкою зв’яжіться з магазином, в якому купувався тепловізор і уточніть, чи дійсна ще гарантія, а потім уважно огляньте, чи не розкручували його раніше. Тому що у разі зриву пломб гарантія працювати не буде. Інтернет-магазин “постріл” рекомендує не купувати вживані тепловізори, а віддати перевагу новим. У 2019 році можна легко оформити кредит готівкою або взяти розстрочку на товар – це може уберегти вас від неприємних моментів. Наш інтернет магазин надає каталог тепловізорів, до якого входять тільки найкращі товари за прийнятними цінами. У категорію затребуваної оптики зброї входять тепловізори – незамінні та дуже важливі предмети.