Фільми Про Подорож У Часі 28 Найкращих Новинок

Він мнемонік, і ця формула записана у нього в мозку. Головний герой, Пол, працює в особливому відділенні вязниці – там тримають засуджених на смерть і страчують їх. Але поява нового вязня – чорного велета Джона Коффі, наділеного надзвичайною здатністю оживляти, перевертає все. Романтична історія про листування двох людей, котрі живуть в одному будинку…

Героїня кіно дізнається про успадкований від прабабці унікальний ген – дар переміщення у часі. Тепер дівчина може хоч щодня відвідувати потрібні періоди історії. Основною метою стає розгадка головного сімейного секрету. Але мандрівниці не можна забувати про дотримання низки правил.

Завдяки тимчасовій петлі в часі вона повертається та намагається розв’язувати проблему заново. У 1999 році фільм отримав з десяток нагород німецької національної кіноакадемії. Кожному з нас хотілося б ненадовго повернутися в минуле, щоб виправити дурні помилки або відвернути себе про лихо, що насувається. А багатьом хотілося б хоч одним оком заглянути в майбутнє, щоб дізнатися – якими будуть технології через кілька десятиліть і як взагалі складеться наша доля. Німецький серіал від Netflix — один з найбільш заплутаних проектів, присвячених переміщень у часі.

фантастичні фільми про подорожі в часі

Група Бранд уже побудувала Інтерстеллар – корабель для польоту до Сатурна. Цей дивак ніяк не може переконати своїх нових знайомих в правдивості свого позаземного існування. Та й чи зможуть земляни повірити в подібного роду «маячню», якщо, нібито «інопланетянин» в темних окулярах, виглядає скоріше шизофреніком, ніж носієм неземного розуму.

Рада Со Второй Попытки Избрала Руководителей Минздрава И Минстерства Финансов

Події відбуваються через 15 років після невідомої масштабної катастрофи, в результаті якої люди перебували на межі виживання. Але тих, хто вцілів, чекають випробовування куди страшніше … Знайшовши загиблий корабель НАСА та врятувавши жінку, єдину, хто залишився живий з екіпажу, головний герой незабаром зрозуміє, наскільки зміниться його життя. На Землі приймається сигнал, надісланий джерелом явно неземного походження. Джерело це наближається, і на «вуха» піднімається вся планета. Минуло 12 років з тих пір, як Пол Муад-Діб Атрейдес, житель пустелі, задумав підкорити собі Імперію.

Герой фільму наділений здатність повертатися у часі в певні вирішальні моменти свого життя, допомагаючи собі самому, але наслідки в новому варіанті реальності не завжди позитивні. У американський глибинці є ритуал передбачення приходу весни бабаком на ім’я Філ. Ще один Філ, ведучий прогнозу погоди на телебаченні приїздить на свято свого “колеги” та залишається у цьому дні.

Клер Рендалл служить медсестрою в часи Другої світової війни. Під час прогулянки вона дивним чином переміщається в XVIII століття. В минулому вона зустрічає привабливого військового Джеймі Фрейзера і закохується в нього.

Дивіться Також

Гіл Пендер – безнадійний романтик, захоплений культурою 1920-х і твердо впевнений, що мав народитись у ту епоху. Несподівано мрія письменника здійснюється після прибуття до Парижа. Фільм Джона Мейбері за романом Джека Лондона «Смирительная сорочка». Джек Старкс страждає на напади амнезії після поранення в голову.

Бандити вбивають Гінату та її молодшого брата, а наступного дня невідомі штовхають Такеміті під поїзд. Хлопець не гине – і переноситься у шкільні часи, отримавши шанс урятувати кохану. Топ продовжує фільм про те, як нове знайомство кардинально змінює долі трьох приятелів, відкривши їм таємницю переміщень у часі. Дивна дівчина стверджує, що прибула із майбутнього. Але ситуація змусить повірити у правдивість інформації.

Українські Мобільні Оператори Продовжили Акції По Пільговому Роумінгу На 2023 Рік

Офіційна мета марафону – збір грошей на благодійність, проте потай Джейк сподівається знову привернути увагу колишньої дівчини. Раптом дорогою він зустрічає чарівну Валері… Простенький фільм на фоні австралійських пейзажів. Захопленого фізикою Стіллмана кидає ідеальна дівчина на ім’я Деббі. Але талановитий хлопець https://danceshans.com.ua/ змушує мозок працювати на межі можливостей і винаходить машину часу, яка повинна допомогти виправити помилки минулого. Його спроби, проте, будуть мати найнесподіваніші наслідки для майбутнього. Ле це буде коротка мандрівка, яка займе рівно стільки часу, доки на столі відвідувача остигатиме чашка гарячої кави.