Університет крізь століття Наукові праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка: Історичні науки

На сьогодні видано 28 випусків збірника наукових праць, тематика яких зазвичай стосується проблем підготовки фахівців фізико-технологічного профілю, інноваціям в освітній галузі. «Приємно усвідомлювати, що українська освіта і наука змогли адаптуватись до стану війни. Це означає, що країна живе, державотворчі процеси продовжуються, сфера освіти розвивається. З’ясовано непростий процес відновлен-ня у незалежній Україні спочатку статусу державного університету у 2003 р. Цей журнал практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу. У збірнику наукових праць висвітлюються актуальні проблеми сучасного мовознавства, літературознавства, методики викладання філологічних дисциплін, представлено широкий спектр наукових розробок вітчизняних і закордонних …

наукові праці кам'янець-подільського національного університету

До друку приймаються статті докторів наук, кандидатів наук, молодих науковців (ад’юнктів, аспірантів, здобувачів), а також інших осіб, які мають вищу освіту та займаються науковою діяльністю. Окремі томи збірника видавалися на пошану професорів (Л. Коваленка, В. Смолія, І. Винокура, В. Газіна, А. Копилова, В. Степанкова та ін.), які зробили вагомий внесок у розвиток історичної науки й вдосконалення освітнього процесу на факультеті. Матеріали з позначкою , розміщені під рубриками «На правах реклами», «Новини https://uamodna.com/articles/roamin-romans-ultranudge-novynka-ot-populyarnogo-provaydera-bang-bang-games/ від компаній», «Офіційні повідомлення», «PR» публікуються на платній основі. Варто зазначити, що освітянин став учасником Міжнародної програми «Наукова еліта» вдруге. «За результатами Міжнародної програми завідувача кафедри теорії і методики фізичного виховання Юрій Юрчишина визнано науковцем року та його ім’я занесено у книгу «Наукова еліта України»», – зазначили у вищій навчальній установі. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов’язкове.

ІІ. ФЕНОМЕН МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНОСТІ В ІННОВАЦІЙНІЙ РОЗБУДОВІ СУЧАСНОЇ ПРИРОДНИЧОНАУКОВОЇ ОСВІТИ

Збірник адресований науковцям, науково-педагогічним працівникам, докторантам, аспірантам, магістрантам, студентам та усім, хто переймається проблемами підготовки та становлення майбутнього фахівця освітньої галузі. З 2012 року збірник індексується наукометричними базами Google Scholar, Index Copernicus, CEJSH. Подавати оголошення в газету та на сайт одночасно, економлячи час та гроші. © 2007—2024 Офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки.

Математичне та комп’ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки

Редакційна колегія акцентує увагуна актуальні проблеми вітчизняної та зарубіжної історії, методології історії, джерелознавства й історіографії, регіональної історії. Відтак у збірнику друкують результати своїх досліджень як провідні фахівці України, так і вчених із Польщі, Білорусі, Молдови, Литви тощо). Зміст збірника, кількість авторів, обсяг зробили його одним з кращих серед тих, що видаються на історичних факультетах університетів України. Нерівномірний розподіл багатства, добробуту, ресурсів і можливостей між країнами і всередині країн є рушійною силою міжнародної міграції. Так, нерівність доходів та здатності задовольняти власні потреби всередині країни, так на міжнародній арені (відносна депривація або відносна бідність, відмінність умов проживання та у заробітній платі) стають причиною міграції.

Соціально-політичні та економічні наслідки міграційних процесів викликають жвавий інтерес з боку дослідників. Контрастний характер переїздів (в середині країни та на далекі відстані) базується на індивідуальних переконаннях та міграційні політиці країн. Уявлення про те, що домогосподарства мігрантів знаходяться у кращому становищі, ніж домогосподарства немігрантів є значною мірою суб’єктивною оцінкою за інформацією у ЗМІ як результат порівняльної оцінки стану індивіда та доходів інших. Однак, люди можуть вирішити мігрувати не тільки для того, щоб максимізувати власний дохід.

Ліцензії фахової передвищої освіти

«Здобувачі ВО» – спеціальності, за якими вже навчаються студенти закладу освіти. Всі права на матеріали охороняються у відповідності до законодавства України. Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови встановлення активного посилання на джерело в першому абзаці тексту. Таке звання присвоїли Юрію Юрчишину, який займається освітянською діяльністю у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка. Збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської інтернет-конференції 1-2 березня 2022 р.

Крім того, пан Юрій є експертом Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти. – Прийом на навчання не здійснюється відповідно до законодавства у сфері вищої освіти. Збірник буде корисним для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, педагогічним працівникам системи загальної середньої освіти, здобувачам вищої освіти усіх рівнів, а також усіх, хто цікавиться питаннями розвитку STEM-освіти.