Топ-100 найбільших компаній України у 2022 році за виторгом

Ви ж бачили, якою популярністю користуються плавальні засоби на водоймах у теплу пору року. Пропонуємо до вашої уваги ще один варіант – човен-джакузі. Це спеціальні човни, в які вмонтовані пічки для підігріву води. Ви можете приймати приємну теплу ванну, перебуваючи хоча б навіть посеред великого озера. Відмінний спосіб провести час, відпочити та розслабитися як поодинці, так і в компанії. Про шкарпетки жартують усі кому не ліньки.

Які новинники для бізнесу найбільш корисні для керівників компаній

Чого тільки люди не витворяють із мячами, яких тільки ігор не придумано. Але босабол – це не просто гра, це суміш футболу, волейболу, батутів та все це під класну музику! І на сьогодні вона поширилася вже дуже широко. Суть бізнесу в тому, щоб організувати місця для людей, які захочуть спробувати себе в цій спортивній розвазі. Тому що це навіть збоку виглядає приголомшливо. Яких будівельних матеріалів зараз немає на ринку.

Ідея теорії обмежень і теорії пляшкового горлечка подана на прикладах, за допомогою яких принципи книги можна легко перенести на свій бізнес. Після прочитаного розумієш кроки, які варто зробити в розрізі власного бізнесу. «Як соціально відповідальна компанія Київстар орієнтується на сталий розвиток та враховує ESG-параметри у своїй діяльності та стратегічному плануванні. Наприклад, наші інвестиції у програму оптимізації енергоспоживання лише у 2020 році становили близько 16 мільйонів гривень. Уже кілька років Київстар використовує outdoor-кабінети замість контейнерів старого типу для розміщення обладнання.

Наталія Гребенюк, «Нафтогазвидобування» (прибуток 18,9 млрд грн)

Автор книги – відомий ілюстратор та дизайнер, вважає, що можна працювати інакше. Він у гумористичній формі розповідає, як усунути хаос, зробити команду щасливою, а бізнес ефективним. І все це на прикладі анекдотів, кумедних схем та веселих рекомендацій. https://www.volyn24.com/news/206669-pasyvnyj-dohid-scho-take-dyvidendy-ta-iak-vony-vyplachuyutsia Хоч як крути, але все наше життя – це переговори. І від уміння їх вести залежить дуже багато. Володіючи всіма прийомами словесного кунг-фу, можна значно полегшити собі життя. Наприклад, отримати вигідніший контракт або місце в першому класі на літаку.

Але суть зрозуміла – з дизайном можна і потрібно грати, щоб привернути до своєї фірми більше уваги. Вкотре не втомлюємося дивуватися геніальності простих рішень. Компанія з Мексики презентувала проект пісочних жалюзі. Суть у тому, що не потрібно тягнути за шнурок, щоб опустити їх. Поки що це пробне рішення, яке має на меті врятувати від сонячних променів, а не від морозу. Цю ідею першою втілила компанія M&Ms, яка організувала в Шанхаї свій фірмовий магазин, де представлено величезну кількість диспенсерів із драже різного кольору.

Стратегія впровадження ESG – на радарі керівників організацій

Генератор – товар, який українці найчастіше шукали у 2022-му, свідчить звіт Google Україна. У жовтні попит на них злетів у 14 разів і, природно, спровокував дефіцит не лише самих пристроїв, а й пального. Лише за два місяці ціни на найпопулярніші моделі генераторів злетіли на 9–65%. Ажіотажу це не спинило, автономність – «новий чорний» цієї війни. За даними слідства, до і під час вторгнення «Мотор Січ» постачала в Росію авіадвигуни, які використовувались у військових вертольотах РФ. Його, як і Медведчука, можуть обміняти на українських військовополонених, каже очільник СБУ Василь Малюк. Яхта, літаки, гелікоптер та ще 154 обʼєкти рухомого й нерухомого майна, включно з частками Медведчука в приватних компаніях, арештовано рішеннями українських судів.

ТОП книга для бізнесу: опитування власників та керівників компаній

Знову ж таки, від агентств нерухомості, готелів, готелів, весільних організаторів до рекламних агенцій та приватних замовлень. Там відвідувачам ресторану пропонують поїсти без рук. Справа в тому, що офіціанти там не просто приносять їжу, але ще й годують вас із ложечки.

Канал Євгена Черняка – українського бізнесмена та власника алкогольного холдингу Global Spirits. Євген проводить чесні інтерв’ю з бізнесменами та відомими експертами, без води та політики. Максим – серійний підприємець та співзасновник Нетології, Фоксфорда, Edmarket, Digital Dolina, Jump, Podfm.ru.

У серіях Unleashed, вона об’єднується з Енн Морріс – жінкою-лідером в індустрії геноміки – щоб навчити лідерів, як копати глибоко і розширювати можливості інших. Це навчальна розсилка від Ганни Куц – операційного директора рекламної агенції Rabbit&Carrot та продюсерського центру BlogoSphere. Читайте, як вона це зробила і з якими труднощами зіткнулася. Поясніть своїм службовцям, що потрібно зробити. Токсична корпоративна культура – ​​це не рідкість серед креативних та рекламних агенцій. Ви зможете розвинути свій творчий потенціал та стати більш ефективним керівником. Отримайте щомісячний інвестиційний журнал у галузі прямих інвестицій та венчурного капіталу.