Рейтинг кращих ігрових ноутбуків 2023 року ТОП-10 ігрових ноутбуків

Він не ідеальний через тьмяніший за середній дисплей, товсті рамки та деякі маленькі клавіші, але в цілому це добротний ігровий ноутбук. Великий та яскравий екран, сучасні механізми безпеки, приємний корпус та безліч функцій – що ще потрібно для щастя? Пристрій підійде для перегляду різноманітного контенту, ігор та для роботи. В апаратну конфігурацію ноутбука входить 4-ядерний процесор Intel Core i5-9300H 9-го покоління. Тактова частота чипа становить 2,4 ГГц, а при сильних навантаженнях вона може підвищуватися до 4,1 ГГц. Завдяки відеокарті GeForce GTX 1050 (3 ГБ), ви зможете працювати з графічними додатками та грати в комп’ютерні ігри на середніх і високих налаштуваннях. Крім того, в ноутбуці є необхідний набір модулів бездротового зв’язку (Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5) і роз’ємів (USB 3.1, USB 2.0, HDMI, RJ-45).

які ноутбуки кращі для ігор

На другому місці розташувався HP OMEN 17-ck0045ur, який має потужну апаратну конфігурацію та великий екран. Цей ноутбук оснащений 17,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів та частотою оновлення 144 Гц, що забезпечує плавну та реалістичну картинку в іграх. Процесор i HX та графічний адаптер NVIDIA GeForce RTX 3080 TI з 12 ГБ відеопам’яті забезпечують високу продуктивність для запуску найвимогливіших ігор та завдань. Модель має 32 ГБ оперативної пам’яті та швидким накопичувачем SSD на 1 ТБ, що дозволяє завантажувати ігри та додатки швидко та без затримок. Ноутбук також має різноманітні порти, включаючи USB 3.1 Type-C, HDMI, DisplayPort та RJ45, що забезпечує гнучкість та зручність при підключенні різних пристроїв. MSI Pulse GL6611UEK – це потужний ігровий ноутбук, який може запустити багато сучасних ігор на високих налаштуваннях. Тепер, коли дефіцит графічних процесорів потрохи спадає, геймери мають ще більше можливостей зібрати топову комп’ютерну систему.

Вони дорогі, але перевершують будь-які інші моделі за насиченістю фарб і глибиною чорного кольору. Досі у нас у геймерському середовищі побутує думка, що ігрові ноутбуки і в підметки не годяться настільним ПК. Ноутбук має зручну клавіатуру з підсвічуванням та відмінну акустику, з підтримкою аудіо-технології Harman Kardon. Це дозволяє користувачеві насолоджуватися чудовим звуком та комфортно працювати в умовах низької освітленості. Загалом, ASUS Vivobook Pro 15 це потужний, продуктивний та стильний ноутбук, який підходить для вимогливих користувачів, які шукають високу якість візуалізації та роботу програм та ігор. Відповідає за тимчасове зберігання даних — що більше ОЗП, то більше завдань одночасно може виконувати пристрій.

Відеокарта

Якщо для вас маса пристрою це головний критерій вибору ігрового ноутбука, тоді ви можете розглянути інші варіанти з цього списку. Серія ROG Strix G15 — це середня лінійка продуктивних та ігрових ноутбуків Asus, майже найкраще поєднання функцій, продуктивності та ціни. Раніше УНІАН писав, що AMDвипустила нові драйвери https://zz.te.ua/investytsii-v-nerukhomist-u-2023/ для карт Radeon, які у два рази покращують роботу в іграх. Так, наприклад, в Minecraft приріст FPS може досягти 92%. Щоб розпочати роботу, натисніть кнопку прийняти нижче, щоб відкрити панель керування файлами cookie. Далі натисніть кнопку Персоналізація, щоб увімкнути функцію чату, а потім Зберегти.

Крім того, можна вставити 4G SIM-карту, щоб підключитися до мобільного інтернету. Батьки можуть налаштувати розблокування за відбитком пальців або розпізнаванням обличчя, щоб діти не користувалися ноутбуком без попиту. Крім того, це бюджетний ноутбук для ігор, хоча найтоповіші не потягне. Xiaomi Mi Notebook Pro оснащений алюмінієвим корпусом, 15,6-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1920х1080 пікс, що забезпечує яскраву картинку та широкі кути огляду. На свій розсуд ви можете вибрати модель з процесорами Core i5 або Core i7, потужності яких достатні для повсякденних завдань. “На борту” є і відеокарта NVIDIA GeForce MX250, що, безперечно, є приємним бонусом.

  • В плані продуктивності його конфігурація лідирувала в нашій тестовій групі.
  • Користувачам доступно кілька варіантів кольорів у вбудованому утиліті.
  • Додаток MSI Center дає змогу розганяти «залізо» та змінювати налаштування на льоту.
  • Наша стаття допоможе вам розібратися, який ноутбук купити у 2023 році для ігор на сайті Stylus.
  • Але не це стимулює геймерів вибирати такий пристрій.
  • Потужну начинку підтримує система штучного інтелекту Legion AI Engine, за допомогою якої запустяться навіть найважчі ігри.

Дана конфігурація додає різноманіття і створює гідну конкуренцію майже монополістичній NVIDIA. Ще один яскравий представник від MSI у нашій сьогоднішній добірці. MSI Katana GF66 11UD оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 15,6 дюймів з підтримкою роздільної здатності FullHD. Екран девайса підтримує частоту оновлення 144 Гц і має покриття антивідблиску. Особливістю цієї моделі є те, що вона має кут розкриття 180 градусів. Повнорозмірна клавіатура має лише один колір підсвічування – червоний. Будь-який монітор можна використовувати для комп’ютерних ігор, але дисплей, створений для продуктивної роботи, швидше за все, вас розчарує.

На Житомирщині чоловік підірвався на міні на очах у сім’ї, проігнорувавши попередження

Для бездротового підключення передбачені модулі Bluetooth та Wi-Fi останніх поколінь. Існують також інструменти фізичної безпеки пристрою — це гніздо для замку Кенсінгтона. Чим більший екран, тим зручніше працювати з ноутбуком, тому що дрібні деталі будуть добре помітні. Окрім AMD Ryzen H та AMD Ryzen H, користувачі можуть вибрати один із трьох різних графічних процесорів Nvidia. Домашня версія Windows 11 включена за замовчуванням.

Ноутбук оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 15,6 дюймів із підтримкою роздільної здатності FullHD. У порівнянні з попередньою моделлю екран цього пристрою підтримує частоту дискретизації лише 60 Гц. Zephyrus G15 має 15,6-дюймову панель з роздільною здатністю 2560 x 1440 пікселів і частотою оновлення 240 Гц, що робить його більш чітким і плавним, ніж його 14-дюймовий побратим. Якщо ви шукаєте надійний ігровий ноутбук, Zephyrus G15 – саме те, що вам потрібно. IPS та OLED – це дві різні технології дисплеїв, які мають свої переваги та недоліки.

І дана модель цікава тим, що хоч вона і ігрова, але її дизайн не кричить про це. Так, є на корпусі “зайві” лінії, але ніяких неонових вставок і елементів відображення. Корпус у ноутбука “пухкий”, але вага позначку в 2,5 кг не перетинає навіть з самим повним оснащенням ноутбука. Підіб’ємо підсумки, так як ігрові ноутбуки коштують не малих грошей, слід звернути увагу на виробника. Бажано щоб це був відомий бренд, тоді можна бути впевненим в якості та надійності пристрою. Також подивіться відгуки та огляди на модель, яка вас зацікавила, так ви зможете дізнатися більше деталей, та нюансів при використанні ноутбуку. Нюанс у тому, що оцінити якість та ефективність системи охолодження ноутбука можна лише при безпосередньому вивченні та тестуванні, а рядовий покупець цього зробити ніяк не може.