Наукова робота Хмельницький Університет Управління та Права імені Леоніда Юзькова

Закінчив Кам’янець-Подільський державний педагогічний інститут ім. Затонського, спеціальність – історія, кваліфікація – вчитель історії та суспільствознавства, звання – вчитель середньої школи. 2009- т/ч – директор виконавчої дирекції Хмельницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

– 2001. – № 4 . 60–65. Тренінг-семінар на тему «Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання надавача первинної медичної допомоги», травня 2019 року, м.

університетські наукові записки часопис хмельницького університету управління та права

У 1993 році закінчила Кам’янець-Подільський державний педагогічний університет, здобувши спеціальність вчителя історії. В 1989 р. Закінчила Камянець-Подільський педагогічний інститут ім. В.П. Затонського за фахом філолог, та отримала диплом з відзнакою.

Навігація

7-13. Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради Хмельницького університету управління та права (протокол № 7 від 21 березня 2005 року). Університетом підписані угоди про міжнародне співробітництво з науковими центрами Росії, Білорусі, Польщі та Німеччини. Структурним підрозділом університету на правах факультету є Центр підвищення кваліфікації державних службовців. Відкрито Подільську лабораторію з проблем адаптації цивільного законодавства до стандартів Євросоюзу. З 2011 року працює у Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова, з 2017 р.

Протокол 2 від 26_10_2015

Докази і доказування у цивільному процесі. Види Як зробити скріншот доказів. Поняття, стадії, предмет доказування.

Кафедра теорії та історії держави і права

У 2008 році з відзнакою закінчила Хмельницький університет управління та права за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію юриста. У 2011 році з відзнакою закінчила магістратуру Хмельницького університету управління та права за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію магістра права. Право неповнолітніх на житло / Ж.Л. Чорна // Вісник Хмельницького інституту регіонального управління та права – 2003. – С.81-85. Реабілітація жертв політичних репресій періоду хрущовської «відлиги» / Університетські наукові записки.